Sub semnul Anului Cărții și al Zilei Internaționale a Cititului Împreună, au avut loc, vineri 01 februarie 2019, câteva dintre activitățile Proiectului ,,Citind împrună, creăm o lume mai bună!”, lansat de Centrul de documentare și informare. Proiectul se va desfășura pe tot parcursul anului 2019.
 

          Scopul propus este un îndemn la lectură, izvorât din ideea de a promova cititul împreună atât în familie cât și la școală.
 


expozitie


          La activități au participat elevii claselor a II-a B, a III-a B, a IV-a A, a V-a A, a VIII-a A și a VIII-a B, îndrumați de: prof. înv. primar Daniela Florian, prof. înv. primar Maria Berlinger, prof. înv. primar Luminița Bălan, consilier școlar Georgiana Bondrea, prof. Elena Muntean, documentarist Viorica Telcian.

          Datorită metodelor și textelor alese de cadrele didctice, activitățile de lectură au fost atractive, captând atenția și interesul elevilor.


expozitie


          Succesul activităților ne dă speranța că semințele lecturii sădite în sufletele elevilor participanți, vor încolți și vor zămisli roade bogate.

          Am fost onorați de prezența domnului profesor Marian Hotca, scriitor de literatură pentru copii, alături de care am retrăit bucuria copilăriei, oglindită atât de plastic în poeziile citite elevilor. Îi mulțumim și pentru cartea ,,Poemele copilăriei” donată bibliotecii școlii.


expozitie

Documentarist Viorica Telcian