Lista carti

og:image

          Astăzi, 05.06.2019, de Ziua Învățătorului, elevii clasei a IV-a B au desfășurat activitatea „Lecturile copilăriei” cuprinsă în proiectul CDI intitulat „Citind împreună, creăm o lume mai bună!”. Elevii au prezentat cele mai grozave cărți dintre acelea liber alese în acest an școlar. Amintim câteva titluri de cărți a căror prezentare a atras atenția grupului de elevi: Curioasa McCarthy: Chimia în familie de Tory Christie, Eroul pierdut de Rick Riordan, Robin Hood de Henry Gilbert, Războiul care mi-a schimbat viața de Kimberly Brubaker Bradley, Marele uriaș prietenos de Roald Dahl, Hoțul de cărți de Markus Zusak.
 
          La activitate a participat ca invitat special, autorul de poezie și specialist în comunicare Sandu Barbu, care a oferit elevilor frumoase lecții de viață prin parabolele și pildele pline de învățăminte pe care le-a expus. De asemenea le-a recomandat elevilor câteva cărți din biblioteca personală aduse special spre a fi prezentate. Printre acestea și cartea sa „Sculptorul de valuri” din care le-a citit câteva poezii.
 
          În cadrul activității au fost oferite diplome elevilor școlii care au contribuit la îmbogățirea și înnoirea fondului de carte al bibliotecii prin donații de cărți.
 

prof. înv. primar Sonia Corpodean

bibliotecar documentarist Viorica Telcian