Evaluarea naţională la clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a (EN246)/2021-2022

CALENDARUL de administrare a evaluărilor naţionale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a în anul şcolar 2021 – 2022 Evaluarea competenţelor fundamentale la finalul clasei a II-a – EN II: Scris – Limba română – 10 mai 2022 Scris – Limba maternă – 10 mai 2022 Citit – Limba română – 11 …
Continuă lectura Evaluarea naţională la clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a (EN246)/2021-2022

CDI

Centrul de documentare și informare CENTRUL DE DOCUMENTARE SI INFORMARE este un spatiu de resurse pluridisciplinare, care pune la dispozitia elevilor, personalului din învatamânt si comunitatii locale informatii pe suporturi multiple (fond de carte, reviste, casete audio-video, CD-rom etc.), initiaza si valorifica în practica proiecte stiintifice, culturale, desfasoara activitati pedagogice, precum si activitati de formare continua …
Continuă lectura CDI

Resurse materiale

Resurse materiale Scoala noastra dispune de 4 corpuri de cladire: I. în cladirea principala sunt 31 sali de clasa din care: 1 laborator fizica 1 laborator chimie 1 cabinet de limba si literatura româna 1 cabinet matematica 1 cabinet limba engleza 13 sali de clasa (I-IV) multifunctionale II.- alte spatii în cladirea principala: 1 cabinet informatica cu 31 calculatoare legate în retea …
Continuă lectura Resurse materiale

Resurse umane

Director: prof. Pop Ioan Marian Director adjunct: prof. Iuga Georgeta Personal didactic Limbă și comunicare Matematică și științe Om și societate Arte, sport și tehnologii Ciclul primar Personal didactic auxiliar Personal nedidactic PROGRAMUL DE LUCRU  Pentru compartimentele  și serviciile din  Școala Gimnazială „Avram Iancu” Baia Mare activitatea se desfășoară între orele 07:30 – 15:30. Personalul …
Continuă lectura Resurse umane

Despre Avram Iancu

Despre Avram Iancu Avram Iancu (n. 1824, Vidra de Sus – d. 10 septembrie 1872, Țebea) a fost un avocat român transilvănean care a jucat un rol important în Revoluția de la 1848 din Transilvania. A fost conducătorul de fapt al Tarii Moților în anul 1849, calitate în care a comandat armata românilor transilvăneni, cu ajutor austriac, împotriva trupelor revoluționare …
Continuă lectura Despre Avram Iancu

Asigurarea calității

Asigurarea calității Calitatea educației este ansamblul de caracteristici ale unui program de studiu si ale furnizorului acestuia, prin care sunt îndeplinite așteptările beneficiarilor, precum si standardele de calitate. Coordonator: prof. Ienuțaș Monica; Membru Membru Reprezentantul Sindicatului: prof. Petrețchi Smaranda; Reprezentantul părinților: Corpodean Sonia; Reprezentantul Consiliului Local: Calitatea actului educațional desfășurat la Școala Gimnazială „Avram Iancu” se …
Continuă lectura Asigurarea calității

Viziunea noastră

Viziune Școala Gimnazială „Avram Iancu” Baia mare – o structura flexibila, în care calitatea educației se bazează pe utilizarea metodelor de predare activă care implică stimularea și valorificarea creativității copiilor, cu reale posibilități de inserție în sistemul de învățământ european. Misiunea Școala Gimnaziala „Avram Iancu” Baia Mare urmărește să devina o scoală dinamica, pregătind fiecare …
Continuă lectura Viziunea noastră

Scurt istoric

Școala Gimnaziala „Avram Iancu” Baia Mare, inițial sub denumirea de Școala cu clasele I – VIII Nr. 4, a fost înființată în anul 1965 cu avizul Comitetului de Stat  al Planificării. Este amplasată în cartierul Săsar pe str. Victoriei Nr. 84, situată pe malul drept al râului Săsar, din Baia Mare, într-o zonă cu populație diversă  în ce privește …
Continuă lectura Scurt istoric